Toe alu
-+ tautua
Bolinho de Chuva - Tu'u Toni 4

Keke Rain Easy

Camila Penitez
Bolinho de Chuva ose falai falai masani a Pasila e taai i se paluga suka ma kinamoni. O se tasi o na fua e manatua ai le tamaitiiti ma taimi sili atu ona faigofie i se auala e le mafai e ni meaʻai suamalie ma atonu o le fua sili ona faigofie mo donuts fale i fafo.
5 mai le 1 palota
Muamua Taimi 20 minute
Cook Time 5 minute
Taimi Taimi 25 minute
Vasega teseta
kuka Pasila
Auaunaga 30 Fritter

vaega
  

  • 250 g (2 ipu) falaoamata mo mea uma , afu ma fa'ata'atia
  • ½ ipu gaʻo falala
  • ¼ teaspoon kosher salt
  • 1 sipuni tele fa'apu'upu'u po'o le pata le fa'asalaina fa'afefeteina ma malulu. (E mafai foʻi ona e faʻaogaina soʻo se suauʻu faʻafefete tutusa).
  • 1 tele fua , vevela potu
  • ½ ipu susu atoa , vevela potu
  • 1 sipuni tele mama vanilla extracti
  • 1 sipuni tele taofi paʻu
  • 6 ipu suauʻu pinati

Mo le Cinnamon & Sugar Coating:

faatonuga
 

  • I totonu o se pesini masani, faʻafefiloi le 1 ipu suka ma le 1 sipuni tele o kinamoni ma tuʻu ese.
  • I totonu o se pesini tele, faʻafefiloi falaoamata, paʻu tao, ma suka. Ona sosoo ai lea ma le sasaina o le susu, fa'apu'upu'u liusuavai, masima, vanilla, ma fuamoa i totonu o se isi pesini. Mulimuli ane, sasaa mea susu i totonu o mea mago ma faʻafefiloi seia faʻapipiʻi atoatoa.
  • I totonu o se ulo mamafa pito i luga, faʻamafanafana le 2-inisi o le suauu i luga o le maualuga-maualuga seia oʻo i le 350 tikeri F. Faʻaaoga 2 sipuni laiti, faʻaulu ma le faaeteete pe tusa o le sipuni tele o le paluga i totonu o le suauu vevela; fa'aaoga se sipuni e fesoasoani e tafi ese le paluga muamua.
  • Liliu le Bolinho de chuva tasi pe faalua, ma kuka seia auro ma faafefeteina mo le 2 minute i itu taitasi. Falai le Bolinho de chuva i ni vaega ina ia aua le tumu le apa. Fa'amama fa'apuupuu i luga o se fata fata e laina i solo pepa a'o toe fai le pa'u o totoe.
  • A'o vevela pea, fa'alili i totonu o le suka ma le kinamoni fa'afefiloi. O Bolinho de Chuva e sili ona lelei le tautua mafanafana. Fiafia!

Faamatalaga

Fa'afefea ona Teu & Toe Fa'avela
E teu: O le Bolinho de chuva e sili ona fiafia i ai fou ma mafanafana, ae afai e i ai ni mea e totoe, e mafai ona e teuina i totonu o se pusa malulu i le vevela o le potu mo le 2 aso.
E toe faʻatino ai: Tuu i totonu o le ogaumu i le 350°F (175°C) mo le 5-10 minute po'o se'ia o'o ina mafanafana ma masi. I le isi itu, e mafai ona e fa'avevelaina mo ni nai sekone pe se'ia vevela. Manatua atonu e le pei o le taimi e fa'afou ai, ae o le a suamalie pea.
Aloese mai le teuina i totonu o le pusaaisa, aua e mafai ona susu. Afai e te mana'o e fa'a'aisa, e mafai ona e tu'u i totonu o se laulau e tasi i totonu o se atigi pusa-aisa po'o se ato ma fa'aisa ai mo le 2 masina. Ina ia toe faʻamafanafanaina le bolinho de chuva aisa, e mafai ona e faʻafefe i totonu o le pusaaisa i le po ona toe faʻamafanafanaina lea e faʻaaoga ai se tasi o auala o loʻo taʻua i luga.
Faia-I Luma
Bolinho de chuva e mafai ona faia ma teuina seia sauni e tautua. O le paluga e mafai ona saunia mo se aso muamua ma teu i totonu o le pusaaisa, ufiufi lelei i le afifi iila, poʻo totonu o se pusa malulu. Ma, a e sauni e falai, vili le paluga i polo ma fa'aofu i le kinamoni ma le suka paluga. E mafai foi ona e falai muamua le bolinho de chuva ma teu i le vevela o le potu mo se aso, ufiufi i se solo umukuka mama poʻo totonu o se pusa malulu.
Ma, a e sauni e tautua, toe fa'amafanafana i totonu o le ogaumu po'o le microwave, e pei ona ta'ua i luga. O le isi filifiliga o le tu'u aisa lea o le bolinho de chuva pe a uma ona falai ma fa'amalo. O se filifiliga sili lea pe afai e te manaʻo e fai se vaega tele pe afai e te manaʻo e iai ni mea mo se taimi mulimuli ane. Ina ia fa'a'aisa, tu'u i totonu o se tasi vaega i totonu o le pusaaisa-sefe po'o le ato ma fa'a'aisa mo le 2 masina. Ina ia toe faʻamafanafanaina, faʻafefe i totonu o le pusaaisa i le po ona toe faʻafefe ai lea e faʻaaoga ai se tasi o auala o loʻo i luga.
Fa'afefea ona Fa'aaisa
E mafai ona fa'aisa le bolinho de chuva pe a uma ona falai ma fa'alili. O se filifiliga sili lea pe afai e te manaʻo e fai se vaega tele pe afai e te manaʻo e iai ni mea mo se taimi mulimuli ane. Ina ia fa'a'aisa, tu'u le bolinho de chuva i totonu o se apa e tasi i luga o se pepa tao ma fa'a'aisa mo le tusa o le itula pe se'ia o'o ina fa'a'aisa malo. Ona tu'u lea i totonu o se atigi pusaaisa po'o se ato ma fa'ailoga i le aso.
E mafai ona fa'a'aisa mo le 2 masina. A e sauni e toe fa'amafanafana, aveese mai le pusaaisa ma tu'u i totonu o le pusaaisa mo le po. Ina ia toe faʻamafanafana, tuʻu i totonu o le ogaumu i le 350°F (175°C) mo le 5-10 minute seʻia oʻo ina mafanafana ma malulu. I le isi itu, e mafai ona e fa'avevelaina mo ni nai sekone pe se'ia vevela. Manatua atonu latou te le masipee pei o le taimi fou na faia, ae o le a suamalie.
Nutrition Facts
Keke Rain Easy
Aofai mo Auaunaga
Calories
461
% Aofaiga o Aso Taʻitasi *
gaʻo
 
44
g
68
%
Fatisi
 
8
g
50
%
Trans Fat
 
0.02
g
Polyunsaturated Fat
 
14
g
Faʻateleina le Fat
 
20
g
Cholesterol
 
8
mg
3
%
Sodium
 
66
mg
3
%
Potassium
 
20
mg
1
%
Carbohydrates
 
17
g
6
%
fau
 
0.4
g
2
%
suka
 
10
g
11
%
porotini
 
1
g
2
%
vitamini A
 
28
IU
1
%
vitamini C
 
0.01
mg
0
%
kalisiu
 
34
mg
3
%
uʻamea
 
1
mg
6
%
* Faʻasologa o Taumafai i Aso Taitasi e faʻavae i luga o se taumafataga o kalori 2000.

O fa'amatalaga uma o mea'ai e fa'atatau i fa'atatauga a isi vaega ma ua na'o se fa'atatau. O fua ta'itasi ma le tau o mea'ai o le a eseese e fa'atatau i ituaiga e te fa'aogaina, fuaina o metotia, ma le tele o vaega ile aiga.

Na e fiafia i le fua?Matou te talisapaia pe a mafai ona e fa'atauaina. E le gata i lea, ia mautinoa e siaki a matou YouTube Channel mo nisi kuka sili. Fa'amolemole fa'asoa i luga o fa'asalalauga fa'asalalau ma fa'ailoga i matou ina ia mafai ona matou va'ai i au fatuga manaia. Fa'afetai!