Hoʻi aku
-+ lawelawe
ʻO ka Pumpkin Spice Cheesecake maikaʻi loa

Pumpkin Spice Cheesecake maʻalahi

Camila Benitez
ʻO kēia meaʻai he hui ʻono ia o ka cheesecake creamy a me nā ʻono ʻoluʻolu o ka ʻala ʻala. Me kona ʻano maʻemaʻe a me kona ʻala hiki ʻole ke pale ʻia, hoʻokomo kēia mea ʻai i ke ʻano o ka hāʻule i kēlā me kēia nahu.
Inā kaʻana like ʻia ma ka ʻahaʻaina hoʻomaha a i ʻono ʻia paha i ka manawa mālie, e ʻoluʻolu kēia meaʻai.
5 mai 1 balota
ʻO Prep Time 10 minuke
Ka wāʻo Cook 45 minuke
Ka manawa pau 55 minuke
Course Dessert
imu American
Nā lawelawe 10 papa

nā mea hoʻohui
  

No ka Pumpkin Spice Cheesecake Base:

  • 250 g (9 auneke) Kuki Butter French, Graham cracker, Nilla wafers, gingernaps, etc...
  • ¼ teaspoon ka lāʻau'alanamona
  • 125 g (9 punetēpē) ka pata paʻakai ʻole, palupalu a ʻokiʻoki i ʻāpana

No ka Pumpkin Spice Cheesecake Filling:

No ka Cinnamon Whipped Cream:

Na Ke Kumu
 

  • No ka Pumpkin Spice Cheesecake Base: E hoʻokuʻu i nā kuki pata a me ke kinamona i loko o ka mīkini meaʻai a hiki i nā ʻōpala maikaʻi, a laila e hoʻohui i nā ʻāpana o ka pata palupalu. E hana hou a hiki i ka hoʻomaka ʻana o ka hui ʻana i ka ʻōpala.
  • E kaomi i ka hui kuki ma lalo o kahi pā puna puna 9-inihi e hana i kahi papa like. E kau i ka pā i loko o ka friji i ka wā e hana ai ʻoe i ka hoʻopiha.
  • No ka Pumpkin Spice Cheesecake Filling: E hoʻomoʻa mua i ka umu i 325 ° F. E holoi i ke kīʻaha o ka meaʻai meaʻai a hoʻokomo i ka paukena puree a me ka cream cheese i loko o ka mīkini hana a holo i ka mīkini a hiki i ka hui ʻana o ka cheese i loko o ka paukena, wehe i ka poʻi a ʻoki i nā ʻaoʻao o ka ipu. e like me ka mea e pono ai.
  • E hoʻohui i ke kō, ka extract vanilla maʻemaʻe, a me nā mea ʻala a me ka holo ʻana o ke kaʻa, e wāwahi i nā hua i kēlā me kēia manawa i lalo o ka paipu o ka mīkini. E ʻoki i lalo a hana hou, e hoʻohui i ka wai lemon a me ka blizing e hana i kahi hui ʻoluʻolu a momona.

Pehea e hoʻākoakoa ai

  • E ʻōwili i waho o ka pā puna me ka pepa paʻa ʻelua ʻāpana a hoʻopaʻa ʻia a puni nā ʻaoʻao o ka ipu e hana i ka pūnana (E hāʻawi i nā papa liʻiliʻi e ʻike pono i ka wai ʻole o nā mea a pau). E kau i ka pā puna i uhi ʻia i ka foil i loko o kahi pā.
  • E ʻoki i ke kīkī i hoʻopiha ʻia i loko o ka puna puna, a laila e ninini i ka wai i hoʻolapalapa ʻia i loko o ka pā hoʻomoʻa i kahi pae ma kahi o ka hapalua o ka puna puna. E hoʻomoʻa i ka Pumpkin Spice Cheesecake no kahi o 1 hola 45 mau minuke, a i ʻole a hiki i ka hoʻopiha ʻana me kahi ʻuʻu liʻiliʻi wale nō i waiho ʻia ma kona kikowaena, (e hoʻomau ʻia ka kuke ʻana o ka Pumpkin Spice Cheesecake i kona maʻalili).
  • Wehe i ka puna puna mai loko mai o ka ʻauʻau wai a kau ma luna o kahi pahu hoʻoluʻu, me ka wehe ʻana i ka foil ke hana ʻoe pēlā.
  • Ke maʻalili, e kau i ka Pumpkin Spice Cheesecake i loko o ka pahu friji i ka pō ma mua o ka wehe ʻana mai ka ipu. E lawe mai i ka Pumpkin Spice Cheesecake i ka lumi wela 30 mau minuke ma mua o ka lawelawe ʻana. Wehe a wehe i ke apo springform. No ka hoʻopau ʻana, e kau i kahi dollop o ka cinnamon whipped cream ma kēlā me kēia ʻāpana inā makemake ʻia. Nanea!

Pehea e hana ai i ke kinamona

  • E ninini i ka ʻaila kaumaha i loko o kahi kīʻaha nui a kuʻi me ka mīkini lima uila a mānoanoa a ʻeleʻele. E hoʻohui i ke kō, vanilla, a me ke kinamona, a kuʻi a hiki i ka puka ʻana o nā peaks medium.

Notes

Pehea e mālama ai a me ka wela hou
E hoahu: E uhi paʻa iā ia me ka ʻili plastik a mālama i loko o ka friji a hiki i 5 mau lā. Inā makemake ʻoe e mālama iā ia no ka lōʻihi, hiki iā ʻoe ke uhi iā ia i loko o ka plastic a me ka alumini foil a hoʻokuʻu iā ia a hiki i 2 mahina. E hoʻoheheʻe i ka cheesecake maloʻo i loko o ka friji i ka pō ma mua o ka lawelawe ʻana.
E hoʻomaʻamaʻa hou: E wela i kahi ʻāpana i loko o ka microwave ma kahi o 20 kekona ma ka mana haʻahaʻa, akā e makaʻala e ʻokoʻa iki ke ʻano. E lawelawe i ka cheesecake i hoʻomaʻamaʻa hou ʻia me kahi dollop o ka whipped cream a i ʻole nā ​​​​toppings makemake ʻia.
Hana-i Mua
Hiki iā ʻoe ke hana i ka paukena ʻala ʻala cheesecake a mālama i loko o ka friji a mākaukau ʻoe e lawelawe. I ka wā e maʻalili ai ka cheesecake, e uhi iā ia me ka ʻili plastik a mālama i loko o ka friji a hiki i 5 mau lā. Inā pono ʻoe e hana ma mua, hiki iā ʻoe ke hoʻokuʻu i ka cheesecake a hiki i 2 mahina. No ka hoʻokuʻu ʻana, e wahī i ka cheesecake i hoʻoluʻu ʻia i loko o ka ʻili plastik a me ka pahu alumini, e hoʻopaʻa paʻa ʻia. Ke mākaukau ʻoe e lawelawe, e hoʻoheheʻe i ka cheesecake maloʻo i loko o ka friji i ka pō ma mua o ka lawelawe ʻana. 
Pehea e paʻa ai
ʻO ka mua, e hoʻokuʻu i ka cheesecake ʻala ʻala, e hōʻoia ua maʻalili loa. A laila, e hoʻopaʻa paʻa iā ia i loko o ka ʻili plastik, e hōʻoia i ka ʻole o nā ʻeke ea. A laila, e hoʻopili iā ia i loko o kahi ʻāpana alumini i mea e pale ai mai ke ahi ʻana o ka pahu hau. E lepili i ka cheesecake me ka lā a me nā mea i loko a mālama i loko o ka pahu hau no 2 mahina. Ke mākaukau ʻoe e lawelawe, e hoʻolulu i ka cheesecake i loko o ka friji i ka pō. He mea nui ʻaʻole e hoʻolulu i ka cheesecake ma ka lumi wela a i ʻole ka microwave, no ka mea hiki ke lilo ke ʻano i mea ʻala. 
Nānā Mea Ola
Pumpkin Spice Cheesecake maʻalahi
Ka nui no ka lawelawe ʻana
Kālepa
706
%ʻAlā Palena *
kona kaikea a
 
52
g
80
%
Ka pala momona
 
29
g
181
%
Ka momona Trans
 
0.5
g
ʻO ka momona polunsaturated
 
4
g
ʻO ka momona momona
 
13
g
ʻO Cholesterol
 
228
mg
76
%
Sodium
 
382
mg
17
%
Paila pāʻiko
 
188
mg
5
%
Carbohydrates
 
53
g
18
%
puluniu
 
1
g
4
%
kōpaʻa
 
41
g
46
%
kumuʻiʻo
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
1829
IU
37
%
Vitamin C
 
0.2
mg
0
%
ka pōhaku
 
111
mg
11
%
hao
 
1
mg
6
%
* Ke kaʻina o nāʻAinaʻAi Nei e hoʻokumuʻia ma kahi meaʻaiʻo ka meaʻaiʻo 2000.

Hoʻokumu ʻia ka ʻike meaʻai āpau ma nā helu ʻaoʻao ʻekolu a he kuhi wale nō. E ʻokoʻa kēlā me kēia meaʻai a me ka waiwai meaʻai ma muli o nā hōʻailona āu e hoʻohana ai, nā ʻano ana ʻana, a me ka nui o nā ʻāpana o kēlā me kēia hale.

Ua makemake paha ʻoe i ka meaʻai?Mahalo mākou inā hiki iā ʻoe ke helu. Eia kekahi, e nānā pono i kā mākou Youtube Channel no nā mea ʻai maikaʻi ʻē aʻe. E ʻoluʻolu e kaʻana like ma ka pāpaʻi pūnaewele a e kau inoa iā mākou i ʻike mākou i kāu mau hana ʻono. Mahalo iā ʻoe!